A gumiabroncsok a Mitsubishi GALANT


Hogyan állapítható meg a gumiabroncsok mérete?

Gumiabroncs mérete nagyon könnyen követhető legyen. A legegyszerűbb módja annak, hogy Nézd meg meglévő gumiabroncsok a jármű. Intézkedés a gumiabroncs oldalán a gumiabroncs, 215/60 R16 formátumban kapnak. Leggyakrabban talál neki ugyanazon a helyen, ezek vannak kiemelve a képre.


Téli gumik Mitsubishi GALANT

Az autóban van kiválasztott dimenzió , mert ez a leggyakrabban használt gumiabroncs mérete Mitsubishi GALANT . Előfordulhat, hogy az nem a méret - Ebben az esetben kérjük használja az alábbi űrlapot.
Írja be a dimenzió: /R

A dimenzióhoz nincs elég adatunk, azt mutatják, a gumikat, amelyek teszteltek egyszer és többször.

Minden, a megfizethető téli gumiabroncs vizsgálatok Mitsubishi GALANT

Téli gumik téli körülmények között, a leggyakrabban a hó, jég, használatra tervezték, de még nagyon alacsony hőmérsékleten. A különbség a nyári és a téli gumiabroncsok, amelyek speciálisan kialakított téli minta, hogy megnyugtató neki a hó és a jég. Ezenkívül készülnek, lágyabb gumi, rugalmas marad még az alacsonyabb hőmérséklet, amely segít a gumiabroncs, hogy az út jobb tapadás. Minőségű téli gumik gyakran fontosabb, mint a meghajtó minden négy kerékkel (AWD, 4 x 4), ABS, ESP, stb. -anélkül, hogy őket, ezek a rendszerek nem működik megbízhatóan. Ezért megéri fizetni válogatott téli gumiabroncsok a autó modell - Mitsubishi GALANT Különös figyelmet.


Nyári gumik Mitsubishi GALANT

Az autóban van kiválasztott dimenzió , mert ez a leggyakrabban használt gumiabroncs mérete Mitsubishi GALANT . Előfordulhat, hogy az nem a méret - Ebben az esetben kérjük használja az alábbi űrlapot.
Írja be a dimenzió: /R

A dimenzióhoz nincs elég adatunk, azt mutatják, a gumikat, amelyek teszteltek egyszer és többször.

Egész megfizethető nyári gumiabroncs vizsgálatok Mitsubishi GALANT


Egész évben gumik Mitsubishi GALANT

Egész évben gumik tervezték az egész évben működés, beleértve a száraz utakon és az eső, de egy ideig nem célzott. Általában anyaguk keményebb anyagok, olyan rossz, különösen az alacsonyabb hőmérsékleten. Egész évben gumik is hasonlítható a pohorkám teniskám és téli gumik. Elsétálhat a cipők télen, de az biztos, hogy nem annyira kellemes, sem biztonságos. Is nincs szükség csak egy tengely az autó téli gumik. Ha Ön tesz a téli gumik csak a hajtott tengely a autó elsőkerék - hajtás, az első kerekek lesz sokkal nagyobb tapadást, mint a hátsó, amelynek eredményeképpen a nagy bizonytalanság, a hátsó tengely – az autó gyakran megy "oldalra". Hasonló a helyzet az, hogy ha teszel téli gumik on the hátsó kerekek, csak a járművek, és a hátsó tengely hajtott hátsó kerekek, míg a fogantyú van, de az autó nem lesz működőképes a hó. Is nem egy jó ötlet, hogy téli gumik az autó egész évben – általában a hangosabb és vonzza a sokkal inkább a meleg időjárás – ez mert puhább anyagból. Mint tudjuk, az nem nagyon örülök, hogy változást gumiabroncsok a pneuservisu 2xročně, de ez megoldható egy extra készlet kerekek gumik téli megvásárlásával. Ezért ha valaki mondani hogy téli gumik haszontalanok, nem hisznek neki, ez beruházás tud megmenteni a költségeik jóval magasabbak, mint a téli gumik.
Tesztelje a gumiabroncsok »
-->
TOPlist