A vizsgálat a téli gumiabroncsok 2015

Frissítve 9. 10. 2015, Jiri Chomat

Bevezetés

Gumiabroncs-teszt 2015 Itt megtalálja vizsgálatok gumik, a 2015-ös szezonban. Is, érdemes megnézni a gyűjtő a legjobb téli gumik, át a dimenziók lapon Téli gumik, Ön minden új vizsgálat, rendszeresen frissített.

A rendelkezésre álló vizsgálatok gumik téli 2015:

Javasoljuk a szezon 2015/2016

Mi ajánljuk az idei szezonban, megtanulni a mi a nagy lista a téli gumiabroncsok.

Készítettünk az Ön számára néhány tipp, hogy ezen a télen lesz biztosan nem megy rossz. Az első közülük, a német gyártó a prémium téli gumiabroncs Continental, és ez ContiWinterContact TS850. Ez a gumiabroncs, a vizsgálatok egymás után több évig túlnyomó többsége pedig nem más, ebben az évben--nyerte a tesztet ADAC, Autobild, Autozeitung i GTÜ. Elérhető méretei R14 akár R17, a kis- és középvállalkozások autók. Előnyei nagyon kiegyensúlyozott univerzális tulajdonságai, amelyek hasznosak lehetnek a változó a cseh tél. Is egy átlag feletti elem élet képest a verseny. A vezetők értékelésében is nagyon jól-92 %-a vezetőkhajcsárok van megelégedett-val a gumiabroncs. A az azonos kategóriába tartozó gumiabroncsokra is nem baj GoodYear UltraGrip 9 nebo Dunlop Winter Sport 5. Mindkét is elhíresült eddig a mi vizsgálatok, és van egy kiegyensúlyozott kombinációja beszéd, hasonlít a csak említett Continentaly.

A második tipp, hogy gazdaságunk gumiabroncs Michelin Alpin A4. Prémium téli gumiabroncs megtakarítások, amelynek gazdasága azonban, nem érinti a vezethetőség. Ez birtokol egy nagy futásteljesítménnyel RAID, a mérték szerint mintegy 35 %-kal több, mint az átlagos téli gumiabroncs és gumiabroncs-vizsgálatok megerősítik azt. A gazdaság szempontjából is, a mi vizsgálatok. Azt ajánlotta, a mi vizsgálatok, az ADAC, Autobild, az Autóklub a Cseh KÖZTÁRSASÁGBAN, és mások. Nagy a hó, már egy alacsony gördülési ellenállás, és megerősíti a minőségi még száraz és nedves utakon. Állítják elő, és az azt felváltó, Alpin 5Mindazonáltal az USA-ban még meggyőzni a vizsgálatok is.

A harmadik ajánlás az újdonság ebben az évben Nokian WR D4, a jogutód a nagyon népszerű Nokian WR D3. Köszönhető, hogy népszerű a vezetők, különösen az ár/teljesítmény arány, amely jellemző a Nokian. Új ajánlott már több, ebben az évben vizsgálatok, a szervezetek, mint például a GTÜ, Autozeitung a Automotorsport. Ez is egy kivételes új értékelése az EU-címke – a több dimenzió is a tapadás a nedves és a téli gumiabroncsok, ami nem megszokott. Is számos méretben, R20, R14. Alkalmas azoknak, akik keresnek egy gumiabroncs-val nagy jellegét meghatározza-on egy megengedhető ár.

Ha van egy 4WD vagy SUV,érdekelné Önt a következő gumi. Ez egy olyan modell Nokian WR SUV 3ki nyerte meg a vizsgálatok, a gumiabroncsok, Offroad és az Autobild magazin, 2014. Az autók, 4 x 4, feltételezhető, hogy hó gyakrabban, mint a normál személygépkocsik, és a finn gyártó szerelve a a karmokat a futófelület, amely egy nagy tire vontatási havon és jégen a megfelel. Nokianu azonban, tudja, hogy a tökéletes téli gumiabroncs az Európai telekhez, azonban ennek főleg sokoldalúság – ezért WR SUV 3 elveszett, még a tavaszi hónapokban-köszönhetően a lenyűgöző és kiszámítható jízdně a nedves körülmények között, még a száraz. A SUV-ok az R14, R22 méretben készül.

Nem minden sofőrök igényes top tulajdonságok, a téli gumiabroncsok, de szeretnék egy biztonságos gumiabroncs elfogadható áron. Ez, például, Sava Eskimo S3+, hogy van az ajánlott ADACem és Accr. Az előnye egy kört a hóban, mert ez is egy közös választása a járművezetők a hegyvidéki területeken.A tüzelőanyag-fogyasztás alacsony hatása is van. Inkább rendelkezésre áll a kisebb méretek R13 akár R15. A másik lehetőség, hasonló tulajdonságokkal rendelkező, német Fulda Kristall Montero 3. Megfizethető, akkor is a Cseh vezető, a népszerű Barum Polaris 3, mérete Savě nagyon széles választéka, R18. Vtesztek jól, még ebben az évben, harmadikként végzett a teszt az Autobild és rendszeresen ajánlott minden testujícími szervezetek. Képest a Savě Azt inkább kiegyensúlyozott menettulajdonságaival, minden kategóriában, biztonságos értékeket.

Összefoglalva van néhány ajánlásokat arról, hogyan kell a kiválasztásban a téli gumiabroncsok, és megelőzni a problémákat. Mindig győződjön meg arról, hogy a megfelelő méretű gumiabroncsok, beleértve a sebesség és a súly az index. A megfelelő méretű a jármű nagy TP-ben található. Téli gumiabroncsok esetében lehet használni egy alacsonyabb sebesség index-egy must, bármennyire, kell bejegyezni a hajó számítógépét vagy egyébként jól láthatóan. Mindig válassza a téli gumik, attól függően, hogy hogyan és hol az autó használata esetén. A városi forgalomban, a hangsúlyt a viselkedését a nedves és száraz, a hegyvidéki régiók ezzel szemben, kapcsolja be a tulajdonságokat, a hó és a jég. A probléma a felvételi vizsgák lehet, hogy ez nem szerepel a méret, a rendelkezésre álló teszt.És a hasonló dimenzió szerint választhat-e, a legfontosabb tulajdonsága a gumiabroncs szélessége. Egyes landmark uniós címkék is lehet – bár nem téli tulajdonságok, de mindig alá azt az adott dimenziót.Járművezetők zohledňujte inkább másodlagosan értékelései a vezető bármikor összehasonlítani csak a régi magozott gumiabroncs egy új teljes minta, ahol az új mindig feltétlenül jobb. Ez is lehet a rossz tulajdonságokat, a gumiabroncs rossz állapota nem tette.

Ha a kijelölés, a téli gumiabroncsok, hogy mentse munkáját, megpróbál mi a konfigurátor autogumiteszt.huértékelje a gumik a dimenzióban, és azt javasolja, tesztek, vélemények és az EU címkéket a leginkább megfelelő. Jó szerencse-ban választotta, gumik és a sok kilométernyi téli kívánja a kiszolgáló autogumiteszt.hu.

A legújabb nyári gumiabroncs-teszt


-->
TOPlist