Dunlop Sport All Season

Dunlop Sport All Season

/72% · mindenhol · · : Prémium

B
C
ellenőrizze Dunlop Sport All Season elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

 • Kivételes kezelhetőség nedves úton
 • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
 • Nagyszerű kezelhetőség száraz úton
  -
ellenőrizze a Dunlop Sport All Season árait

Versenytársak

A Dunlop Sport All Season abroncsokat értékelték különböző tesztek során, amelyek megmutatták a teljesítményüket különböző körülmények között. Ezeknek az értékeléseknek a szintézise kiemeli az abroncs néhány kulcsfontosságú jellemzőjét, betekintést nyújtva az erősségeikbe és a javítási területeikbe.


Egy pozitív aspektus, amit állandóan emlegettek, az abroncs általános kezelési képességei, különösen az esőben történő használatnál. Az abroncsok dinamikus vezetési élményt nyújtanak nedves körülmények között, ami arra utal, hogy képesek ellenőrzést tartani és jó biztonsági tartalékokat nyújtani, különösen az aquaplaning kockázatával szemben a kanyarokban. Ez a jellemző megbízható teljesítményt biztosít, növelve a vezető önbizalmát rossz időjárási körülmények között. Emellett az abroncsokat elismerik kiemelkedő komfortjukért, hozzájárulva egy kellemes vezetési élményhez függetlenül a burkolat állapotától.


Egy másik dicséretes jellemző az abroncs kiegyensúlyozott kezelése mind nedves, mind száraz burkolaton, alacsony gördülési ellenállással párosítva. Utóbbi különösen fontos tulajdonság, mivel közvetlen hatással van a üzemanyag-hatékonyságra és a szénlábnyomra, ami az Dunlop Sport All Season abroncsokat egy környezetbarátabb opcióvá teszi.


Azonban ezeknek az abroncsoknak vannak olyan területeik, amelyeken javulást lehetne elérni. Egy állandó kritikapont a különböző tesztek során az abroncsok hótalaj kezelési képessége. Az abroncsok tendenciát mutatnak az alulstírozás jelenségére havas körülmények között, ami befolyásolhatja a manőverezés és ellenőrzés biztonságát havas úton való közlekedéskor. Ezen kívül az abroncsok tendenciát mutatnak a kissé meghosszabbodott fékezési távolságokra száraz felületeken. Egy ilyen jellemző növelheti a megállási távolságokat, ami kritikus tényező a biztonság szempontjából sürgősségi fékezési helyzetekben.


Ezen felül kevertek a vélemények az abroncsok teljesítményét illetően az aquaplaning ellenállás és a száraz fékezési távolságok tekintetében, attól függően, melyik abroncsméreteket értékelték. Például míg a 195/55 R16 méretű abroncs jó biztonsági tartalékokat mutatott aquaplaning kanyarodásban, a 225/45 R17 változat közepes aquaplaning tulajdonságokat mutatott, jelezve egy teljesítményváltozást, ami befolyásolhat egy vásárló döntését attól függően, mi az ő specifikus igényeik vagy azok a fő időjárási körülmények, amelyekkel szembenéznek.


Összefoglalva, a Dunlop Sport All Season abroncsok dicséretes egyensúlyt mutatnak dinamikus nedves kezelés, komfort és környezetbarát szempontból, ami sokoldalú választássá teszi őket különböző vezetési körülmények között. Azonban a leendő vásárlóknak mérlegelniük kell ezeket az előnyöket az abroncsok hátulütői, mint például a hótalaj kezelésében és a kissé hosszabb száraz fékezési távolságok terén. Személyes megfontolások, mint a vezetési szokások, a regionális időjárási minták és a jármű kompatibilitása kell, hogy irányítsa a végső döntést.

Méretek

A Dunlop Sport All Season 34 méretben készül, 165/65 R14 -től 235/55 R18 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A Dunlop Sport All Season a Autobild 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #72 rangsorolást kapta a 947 mindenhol gumiabroncsok közül. Autobild 2023, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. Ez a modell azonban Franciaország-ban készült. összesen 34 méretekben készül, amelyek közül 165/65 R14 a legkisebb és 235/55 R18 a legnagyobb. A Dunlop egy USA márka, és a GoodYear csoporthoz tartozik. Ez a gumiabroncs 7 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2021 végezték. összehasonlítható a Weather Control A005 EVO gumiabronccsal, amely a Bridgestone (Japán) gumiabroncsának minősítése 75%, a szóban forgó 72%-hoz képest Dunlop. Volt egy fékteszt, amelyen mind a Bridgestone Weather Control A005 EVO, mind az Dunlop Sport All Season által tartott autobild 2022 fékteszten részt vett. A tesztet egy VW Golf járművön 205/55 R16 gumiabroncsokkal végezték. Nedves úton a Bridgestone 80km/h sebességről hamarabb megállt, mint a Dunlop - 44,4m, míg a Dunlopm-re volt szükség, hogy teljesen megálljon. Ugyanezt a történetet láthatjuk szárazon is, ahol a Bridgestone hamarabb állt meg az 41,4m jelzésen, mint a Dunlop 44,6m.

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok Dunlop Sport All Season

Idővonal

2020

Dunlop Sport All Season-ben jelent meg

2021

Dunlop Sport All Season tesztelték 2x (Autobild,...)

2022

Dunlop Sport All Season tesztelték 3x (Autobild,...)

2023

Dunlop Sport All Season tesztelték 2x (Autobild,...)

Eredmények

Legjobb
Száraz kezelés
Autobild 2022
Autobild 2021
Legjobb
Kör kanyarodás nedves felületen
Autobild 2023
Autobild 2022
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - keresztirányú
Autobild 2021
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - hosszanti irányú
Autobild 2021
Legjobb
Kényelem
Autobild 2022

Dunlop Sport All Season a gumiabroncs-tesztekbenA Dunlop Sport All Season prémium szegmens gumiabroncsot Európa néhány legelismertebb gumiabroncs-tesztelő szervezete tesztelte. A tesztek 2021 és 2022 között zajlottak, a gumiabroncsot pedig különböző méretekben tesztelték egész éves használatra. Az összes teszt eredményei alapján a gumiabroncs általános értékelése 83% -os, ami kitűnő eredmény egy prémium szegmens gumiabroncs esetében.

Az egyik legkiemelkedőbb teszt az Autobild 2021-es egész éves abroncs tesztre vonatkozott, amelyben a Dunlop Sport All Season abroncsot tesztelték 225/50 R17 méretben. Az abroncs a 32 tesztelt abroncs közül hatodik helyezést ért el, ami jelentős eredménynek számít. A teszt során a Dunlop abroncs szintén megnyerte az összes tesztelt gumiabroncs között a fékútvonal tesztet.

Egy másik Autobild tesztben, amely az egész éves 195/55 R16 méretű gumiabroncsokra vonatkozott, a Dunlop abroncs a 35 tesztelt abroncs közül a hetedik helyezést érte el, ami még mindig lenyűgöző eredménynek számít. A teszt során az abroncs jól teljesített a fékútvonal, a biztonság havon és az nedves tapadás terén. Az abroncs "Jó" minősítést kapott az Autobild 195/55 R16 méretű egész éves gumiabroncs tesztjében, és a tesztelt 15 abroncs közül a hetedik helyezést érte el.

Az Autoklub ČR 205/55 R16 méretű egész éves abroncs tesztjében a Dunlop Sport All Season abroncs a tíz tesztelt abroncs közül a hetedik helyezést érte el. Azonban egyik tesztben sem teljesített rosszul az abroncs, és az általános értékelés jó jelzés az abroncs teljesítményéről. Ezeknek a teszteknek az eredményeként a Dunlop Sport All Season gumiabroncs megbízható és magas teljesítményű lehetőségnek tekinthető azok számára, akik egy prémium szegmens gumiabroncsra vágynak.

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Dunlop Sport All Season szerepelt:
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17
Kielégítő
No. 11 helyen rangsorolt a 16 között
A Dunlop Sport All Season sikeresen helyezést ért el a fényesen versengő mezőben, 16 másik versenytársa között. Dicsérték kiegyensúlyozott kezelését mind nedves, mind száraz felületeken, alacsony gördülési ellenállást és kiváló vezetési kényelmet, ami sokoldalú választássá teszi. Azonban a gumiabroncs kritikákkal szembesült havas utakon fellépő alulstabilitásáért, szerény vízen csúszás elleni ellenállásáért és megnövekedett fékezési távolságáért száraz úton. Fontos megjegyezni, hogy kiemelkedett két kulcsfontosságú területen: kényelem és nedves körkerülő kanyarodás, kiemelve ezzel megbízható teljesítményét ezen területeken. Annak ellenére, hogy azonosított hátrányokkal rendelkezik, a gumiabroncs nem zárt az utolsó helyen egyik vizsgált tulajdonságban sem, hangsúlyozva ezzel versenyképes jellemzőit különböző feltételek mellett.
Név
Dunlop Sport All Season
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17

No. 11 helyen rangsorolt a 35 között
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben37.745
Dunlop Sport All Season42.547.4
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2022 195/55 R16

No. 7 helyen rangsorolt a 15 között
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben1-2+1-1
Dunlop Sport All Season2+22-2-
Forrás: www.autobild.de
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2022 195/55 R16

No. 7 helyen rangsorolt a 35 között
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben39,944,4
Dunlop Sport All Season44,646,6
Forrás: autobild.de
Név összes pontNedvesSzáraz
A legjobb értékek a tesztben102.7104,8104,5102,7
Dunlop Sport All Season98,7100,3100,496,4
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autoklub.cz
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben37,650
Dunlop Sport All Season41,751,4
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2021 225/50 R17
Kielégítő
No. 10 helyen rangsorolt a 16 között
Név NedvesSzárazGördülési ellenállásViselet
A legjobb értékek a tesztben2+2+2+11
Dunlop Sport All Season2+ 22-2+3+
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de

Vizsgálati értékelések eloszlása

85% (3x)
Kielégítő
2x1x

Értékelések x Kerékméret

R16R17
85% (1x)85% (2x)

Értékelések x Szélesség

195/xx Rxx225/xx Rxx
85% (1x)85% (2x)

Gyik

 1. Hol készül Dunlop Sport All Season?

  Dunlop Sport All Season a Franciaország-ban készült.

 2. Ez a gumiabroncs alkalmas terepjárókra?

  Igen, ezt a gumiabroncsot terepjáróméretben is gyártják.