Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Goodyear Efficientgrip 2 SUV

/95% · nyári · · : Prémium

A
B
B
ellenőrizze Goodyear Efficientgrip 2 SUV elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

  • Rövid féktáv nedves úton
  • Kivételes kezelhetőség nedves úton
  • Alacsony elhaladó zajszint
  • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
  • Rövid féktáv száraz úton
    -
ellenőrizze a Goodyear Efficientgrip 2 SUV árait

Versenytársak

A Goodyear EfficientGrip 2 SUV-t több szervezet is tesztelte és értékelte, bemutatva teljesítményét SUV-k nyári abronjaként. Az Autobild dicsérte a gumit a benyomásos prémium minőségéért, mely kiváló vezetési jellemzőket biztosít minden felületen. Ezen felül kiemelték a harmonizált egyensúlyt a nedves és száraz kezelés között, rövid fékutakat mind nedves, mind száraz felületeken, magas gördülési kényelmet és alacsony gördülési ellenállást.

Az Autobild hangsúlyozta az abroncs jó tartalék kapacitását az aquaplaning tesztekben, rövid nedves féktávokat, megfelelő off-road képességet és általános kényelmi faktorokat a vezetők számára. Azonban megemlítették, hogy az ára kissé magasabb a versenytársaihoz képest. Közben az Auto Express megfigyelte az EfficientGrip 2 SUV erős teljesítményét nedves felületeken, aquaplaningállóságot és általános hatékonyságot, ami az egyik legjobb gumi a mély vízben.

Annak ellenére, hogy az abroncsnak pozitív tulajdonságai vannak, az Auto Express megjegyezte, hogy száraz teljesítménye nem olyan erős, így kissé unalmas teljesítményt mutat száraz kezelés közben, amelyhez több zár és a széles befordulás szükséges. Ennek ellenére a Goodyear EfficientGrip 2 SUV-t azért dicsérték, hogy csendes és kényelmes utazást biztosít, a legjobb választás zajcsökkentésre és alacsony gördülési ellenállásra, mindössze 1 százalékos üzemanyag-fogyasztási emelkedéssel a nyertes abronchoz képest.

Összességében a Goodyear EfficientGrip 2 SUV egy nagyon tisztelt nyári gumi SUV-k számára, kiváló tapadást és kezelést biztosít mind nedves, mind száraz körülmények között, jó aquaplaning állóságot és kényelmes és csendes utazást. Azonban száraz teljesítménye nem biztos, hogy olyan erős, mint néhány versenytársa. Összességében olyan választás azok számára, akik előnytik a kényelmet, az üzemanyag-hatékonyságot és a nedves kezelést az ultimát száraz kezelési képességekkel szemben.

Méretek

A Goodyear Efficientgrip 2 SUV 55 méretben készül, 215/65 R16 -től 285/45 R22 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A Goodyear Efficientgrip 2 SUV a Autobild 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #95 rangsorolást kapta a 947 nyári gumiabroncsok közül. Autobild 2022, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. A Goodyear Efficientgrip 2 SUV a Prémium szegmenshez tartozik, és egy USA gyártó gyártja. összesen 55 méretekben készül, amelyek közül 215/65 R16 a legkisebb és 285/45 R22 a legnagyobb. Ez a gumiabroncs 4 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2021 végezték. Goodyear Efficientgrip 2 SUV egy régebbi modellt váltott fel - GoodYear Efficientgrip SUV. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 4 teszteken. összehasonlítható a PremiumContact 6 gumiabronccsal, amely a Continental (Németország) gumiabroncsának minősítése 92%, a szóban forgó 95%-hoz képest Goodyear.

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok Goodyear Efficientgrip 2 SUV

Idővonal

2021

Goodyear Efficientgrip 2 SUV-ben jelent megés az GoodYear Efficientgrip SUV helyébe lépett.

2021

Goodyear Efficientgrip 2 SUV tesztelték 2x (Autobild,...) és megnyerte a Autobild 215/60 R17 tesztet.

2022

Goodyear Efficientgrip 2 SUV tesztelték 1x (Autobild) és megnyerte a Autobild 235/55 R18 tesztet.

2023

Goodyear Efficientgrip 2 SUV tesztelték 1x (Autobild)

Eredmények

Legjobb
Külső zaj
Autobild 2023
Autobild 2022
Autobild 2021
TyreReviews.com 2021
Legjobb
Kényelem
Autobild 2021
Legjobb
Belső zaj
Autoexpress 2022

Goodyear Efficientgrip 2 SUV a gumiabroncs-tesztekbenA GoodYear Efficientgrip 2 SUV egy prémium szegmensű abroncs, amelyet az Európában legjobban tisztelt abroncstesztelő szervezetek teszteltek. Az elmúlt évek során több tesztet is elvégzett, az első 2021-ből származik, a legutóbbi pedig 2023-ban történt. Ezekben a tesztekben a GoodYear abroncsra az összesített értékelés alapján 96%-os kiemelkedő teljesítményt mutatá, ami kiemeli prémium abroncsok között.

A 2023-as Autobild Nyári abroncs tesztjében (225/65 R17-es méretet használtak) a GoodYear Efficientgrip 2 SUV a tizenkét abroncs közül a negyedik lett. Azonban a külső zaj diszciplínában a legjobb eredményt érte el. A 2022-es Autobild Nyári abroncs tesztjében (235/55 R18-as méretet használtak) a GoodYear abroncs az összesített értékelés alapján az első lett, ezzel a 235/55 R18-as méretre az legjobb abroncsként került bejegyzésre. Emellett a fű tapadása és a külső zaj diszciplínákban is az első helyen végzett. Ugyanebben az évben, a GoodYear abroncs megnyerte a másik első helyet az Autobild Nyári abroncs tesztjén egy másik méretben (215/60 R17). Itt a legjobb eredményt érte el a kavicsos tapadásoknál, a külső zaj, a fű és homok tapadás, valamint a kényelem diszciplínájában.

A 2021-es Tyre Reviews Nyári abroncs tesztjén a GoodYear Efficientgrip 2 SUV a kilenc abroncsból a második helyet szerezte meg. Figyelembe véve, hogy ez a teszt nem rendelkezett értékeléssel, nehéz megítélni a teljesítményét. Összességében a GoodYear Efficientgrip 2 SUV kiemelkedően jól szerepelt a különböző tesztekben, ezáltal kiváló választás azok számára, akik nagyon jó teljesítményű prémium abroncsot keresnek.

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Goodyear Efficientgrip 2 SUV szerepelt:
Autobild Nyári gumiabroncs teszt 2023 225/65 R17
Példaszerű
No. 4 helyen rangsorolt a 12 között
Egy összehasonlító értékelés során, ami 12 versenyzőt foglalt magában, a Goodyear Efficientgrip 2 SUV lenyűgöző pozíciót ért el, kiemelve kiváló teljesítményét társai között. Ez a gumiabroncs, mely SUV-khoz készült, kiemelkedett prémium profillal, amely kiegyensúlyozott és biztonságos vezetési tulajdonságokat nyújtott az úton. Dicséretet kapott kiváló aquaplaning ellenállásáért, rövid fékezési távolságokért nedves felületeken, és dicséretes terepjáró képességeiért, kiemelve sokoldalúságát különböző terepek esetén. A kényelem is egy másik szempont volt, ahol jól teljesített, sima utazást biztosítva a sofőröknek. Azonban magasabb árcédulával járt, amit hátrányként említettek. A különböző tesztelt diszciplínák közül a Goodyear Efficientgrip 2 SUV kiemelkedett a külső zajban, így a legcsendesebb opció volt a versenytársak között. Kiegyensúlyozott teljesítménye és tulajdonságai egy dicséretes végső pontszámot szereztek számára, megerősítve vonzerejét azok számára, akik megbízható nyári abroncsot keresnek SUV-tulajdonosok között.
Név
Goodyear Efficientgrip 2 SUV
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Nyári gumiabroncs teszt 2022 235/55 R18
Példaszerű
No. 1 helyen rangsorolt a 10 között
Név NedvesSzárazTerep
A legjobb értékek a tesztben2+2+2+
Goodyear Efficientgrip 2 SUV2+ 2+ 2
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: reifenpresse.de
Autobild Nyári gumiabroncs teszt 2021 215/60 R17
Példaszerű
No. 1 helyen rangsorolt a 10 között
Név NedvesSzárazTerep
A legjobb értékek a tesztben2+2+2+
Goodyear Efficientgrip 2 SUV2+ 2+ 2+
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Tyre Reviews Nyári gumiabroncs teszt 2021 235/55 R18
Nagyon ajánlott
No. 2 helyen rangsorolt a 9 között
Név
Goodyear Efficientgrip 2 SUV
Forrás: www.tyrereviews.com

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (4x)
PéldaszerűNagyon ajánlott
3x1x

Értékelések x Kerékméret

R17R18
100% (2x)100% (2x)

Értékelések x Szélesség

215/xx Rxx225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)100% (1x)100% (2x)

Gyik

  1. Ez a gumiabroncs alkalmas terepjárókra?

    Igen, ezt a gumiabroncsot terepjáróméretben is gyártják.

Más Goodyear modellek