GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · téli · · : Prémium

ellenőrizze GoodYear UltraGrip Performance 3 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

  • Kivételes kezelhetőség nedves úton
  • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
  • Rövid féktáv havon
  • Nagyszerű kezelhetőség száraz úton
  • Kivételes tapadás havon
    -
ellenőrizze a GoodYear UltraGrip Performance 3 árait

Versenytársak

A Goodyear UltraGrip Performance 3 abroncs lenyűgöző egyensúlyt teremt számos különböző körülmény között, amit az iparágvezető szervezetek számos véleménye is dicsér. Pozitív tulajdonságai minden időjárási körülményre kiterjednek, meggyőző vezetési jellemzőket kínálva időjárástól függetlenül, és nagyon jó biztonsági tartalékokat a vízen való csúszás ellen, valamint dinamikus kezelést nedves körülmények között. Az abroncs erős télre vonatkozó képességeit folyamatosan dicsérik, rövid fékezési távolságai és magas futásteljesítménye, ami azt erősíti meg, hogy prémium profilú abroncs, rendkívül jó télies teljesítménnyel.


A kényelem egy másik jellemzője az UltraGrip Performance 3-nak, elismeréseket kapva kellemes vezetésért. A biztonság és megbízhatóság terén kiválóan teljesít, nagyon biztonságos vezetési magatartást mutat hóban, lenyűgöző kanyarodási tapadást ad biztos tartalékkal, és szilárd megbízhatóságot és vezetési stabilitást nedves felületeken. Száraz utakon nyújtott teljesítménye szintén említésre méltó, pontos és biztonságos kezeléssel, tovább hangsúlyozva sokoldalúságát.


Az abroncs azonban nem mentes a kritikától sem. Az emelkedett gördülési ellenállás visszatérő kritika a különböző tesztek során, ami arra utal, hogy kompromisszumot kell kötni az üzemanyag-hatékonyság területén. Ezenkívül, bár általában erős az aquaplaning elleni védelem, néhány teszt kiemelte a kanyarodó aquaplaning és a kormányprecizitás kis hiányosságait, valamint enyhe sérülékenységét a hirtelen irányváltásokkal szemben gyors, száraz kanyarodásoknál.


Figyelemre méltó a kivételes képessége hóban, amit egy vélemény kiemel, ami aláhúzza kiváló hókezelését, ellentmondva az abroncs egy kicsivel alacsonyabb rangsorolásának egy másik tesztben, amely a hóteljesítményre összpontosított. Ennek ellenére versenyképes marad, még kedvezőtlenebb körülmények között is.


Összefoglalva, a Goodyear UltraGrip Performance 3 kiemelkedően kompetens és megbízható választásnak bizonyul széles körű vezetési körülményekre. Biztonsági, kényelmi és általános teljesítménye különböző terepeken teszik őt dicséretes opcióvá azoknak a vezetőknek, akik sokoldalúságban kiválóan teljesítő abroncsot keresnek. Az említett hátrányok, például a gördülési ellenállás és a kisebb hibák bizonyos körülmények között, kevéssé árnyékolják el az abroncs jelentős előnyeit, amelyek jól körülírt versenytársává teszik a télies abroncsok szegmensében.

Méretek

A GoodYear UltraGrip Performance 3 89 méretben készül, 175/65 R14 -től 265/45 R20 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A GoodYear UltraGrip Performance 3 a Automotorsport 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #99 rangsorolást kapta a 947 téli gumiabroncsok közül. Tyre Reviews 2023, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. A GoodYear UltraGrip Performance 3 a Prémium szegmenshez tartozik, és egy USA gyártó gyártja. összesen 89 méretekben készül, amelyek közül 175/65 R14 a legkisebb és 265/45 R20 a legnagyobb. Ez a gumiabroncs 7 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2023 végezték. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 5 teszteken.

Idővonal

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3-ben jelent meg

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 tesztelték 7x (Autobild,...) és megnyerte a Autobild 225/40 R18 tesztet.

Eredmények

Legjobb
Nedves felület kezelése
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - keresztirányú
Autoexpress 2023
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - hosszanti irányú
Autoexpress 2023
Legjobb
Száraz fékezés
Sportauto 2023
Legjobb
Száraz kezelés
TyreReviews.com 2023
Legjobb
Külső zaj
Autobild 2023
Legjobb
Belső zaj
Autoexpress 2023
Legjobb
Hófékezés
Sportauto 2023
Legjobb
Hó tapadás
Sportauto 2023
Legjobb
Nedves fékezés
Autobild 2023
Legjobb
Kör kanyarodás nedves felületen
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a GoodYear UltraGrip Performance 3 szerepelt:
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18
Tesztgyőztes
No. 1 helyen rangsorolt a 11 között
Az 11 versenytárs közül a Goodyear UltraGrip Performance 3 jó helyen végzett, és figyelemre méltó benyomást tett. Ez a gumiabroncs egy újonnan kifejlesztett téli profilra támaszkodik, amely meggyőző teljesítményt biztosít minden időjárási körülmény között, kiemelve a nagyon jó biztonsági tartalékot az akvaplaning ellen, dinamikus nedves kezelést, és egy elfogadható árat. Habár kicsit növekvő gördülési ellenállást mutat, ez a hátrány csekély a teljesítményéhez képest. Konkrét tesztelési diszciplínákban a gumiabroncs kiemelkedett, kiváló teljesítményt mutatva a kényelemben, külsejének zajcsökkentésében, nedves fékezésben, nedves körforgásos kanyarodásban és nedves kezelésben, amelyek kiemelik mint egy jól átgondolt választás a téli körülmények között. Kiemelkedő módon egyetlen tesztelt kategóriában sem végzett utolsóként, aláhúzva a konzisztens és megbízható teljesítményét minden téren.
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Tyre Reviews Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18
Nagyon ajánlott
No. 5 helyen rangsorolt a 11 között
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Sport Auto Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18
Nagyon jó
No. 2 helyen rangsorolt a 9 között
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Automotorsport Téli gumiabroncs teszt 2023 255/45 R20
Nagyon jó
No. 2 helyen rangsorolt a 7 között
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Autoexpress Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17
Ajánlott
No. 3 helyen rangsorolt a 7 között
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18
Példaszerű
No. 2 helyen rangsorolt a 20 között
Egy versenyképes 20 abroncs mezőben a Goodyear UltraGrip Performance 3 kimagasló teljesítményt nyújtott azzal, hogy elérte a dicséretes pozíciót, aláhúzva kiegyensúlyozott prémium profilját meggyőző téli képességekkel. Ezt a gumit nagyra értékelték a nagyon magas futásteljesítményéért, ami a tartósságát és hosszú élettartamát jelzi. A tesztek kiemelték rövid fékezési távolságait és jó kényelmét további erősségeiként, hozzájárulva egy pozitív vezetési élményhez téli körülmények között. Ezekkel az előnyökkel együtt megjegyezték, hogy növekedett a gördülési ellenállása, ami hatással lehet az üzemanyag-hatékonyságra. Azonban a futásteljesítmény terén nyújtott teljesítménye páratlan volt, kiemelve mint az abszolút legjobbat a versenytársai között, bizonyítva a Goodyear elkötelezettségét abroncsok létrehozásában, melyek hosszú élettartamot kínálnak azon túl, hogy biztonságosak és kényelmesek a téli időjárási körülmények között.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 3 helyen rangsorolt a 54 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
Mutassa a teszt részleteit

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (5x)85% (1x)
TesztgyőztesNagyon ajánlottNagyon jóPéldaszerűAjánlott
1x1x2x1x1x

Értékelések x Kerékméret

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

Értékelések x Szélesség

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

Más GoodYear modellek