GoodYear UltraGrip Performance 3

GoodYear UltraGrip Performance 3

/99% · téli · · : Prémium

GoodYear UltraGrip Performance 3
ellenőrizze GoodYear UltraGrip Performance 3 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

  • Kivételes kezelhetőség nedves úton
  • Rövid féktáv havon
  • Kivételes tapadás havon
  • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
  • Nagyszerű kezelhetőség száraz úton
    -
ellenőrizze a GoodYear UltraGrip Performance 3 árait

Méretek

A GoodYear UltraGrip Performance 3 89 méretben készül, 175/65 R14 -től 265/45 R20 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok GoodYear UltraGrip Performance 3

Idővonal

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3-ben jelent meg

2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 tesztelték 7x (Autobild,...) és megnyerte a Autobild 225/40 R18 tesztet.

Eredmények

Legjobb
Nedves felület kezelése
Automotorsport 2023
Autobild 2023
Sportauto 2023
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - keresztirányú
Autoexpress 2023
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - hosszanti irányú
Autoexpress 2023
Legjobb
Száraz fékezés
Sportauto 2023
Legjobb
Száraz kezelés
TyreReviews.com 2023
Legjobb
Külső zaj
Autobild 2023
Legjobb
Belső zaj
Autoexpress 2023
Legjobb
Hófékezés
Sportauto 2023
Legjobb
Hó tapadás
Sportauto 2023
Legjobb
Nedves fékezés
Autobild 2023
Legjobb
Kör kanyarodás nedves felületen
Autobild 2023

GoodYear UltraGrip Performance 3 a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a GoodYear UltraGrip Performance 3 szerepelt:
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18
Tesztgyőztes
No. 1 helyen rangsorolt a 11 között
A top 11 versenyző között az első helyet elért Goodyear UltraGrip Performance 3 kimagasló teljesítménye miatt „Tesztgyőztes” címmel tüntették ki. Ez a gumiabroncs kiválik az új téli profiljával, amely lenyűgöző vezetési jellemzőket mutat minden időjárási körülmények között, kivételes biztonsági tartalékokat a vízesés ellen, valamint dinamikus nedves kezelést, mindezt mérsékelt áron. Azonban meg kell jegyezni, hogy enyhe magasabb gördülési ellenállással rendelkezik. Néhány területen kivételes teljesítményt mutatott, nevezetesen a kényelem, külső zaj, nedves fékezés, nedves körbelépés és nedves kezelés terén, kiemelve kiegyensúlyozott kiválóságát a lényeges teljesítmény mutatók terén.
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Tyre Reviews Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18
Nagyon ajánlott
No. 5 helyen rangsorolt a 11 között
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Sport Auto Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18
Nagyon jó
No. 2 helyen rangsorolt a 9 között
A GoodYear UltraGrip Performance 3 a kilenc versenytárs között szerezte meg a dicséretre méltó második helyet. Kiemelkedő teljesítményének tükrében végleges értékelése 'Nagyon jó' lett. A tesztelők dicsérték ezt a gumit pontos, biztonságos és megbízható kezelhetőségéért, kiemelve széles biztonsági tartalékait az összes tesztelt felületen. Ennek ellenére volt egy kisebb kritika az egyenetlen útfelületekkel szemben való kissé kevésbé finom reagálásával kapcsolatban. A gumi rendkívüli képességeket mutatott, különösen erős volt minden körülmények között, amely alátámasztotta annak nagyon kiegyensúlyozott jellegét. Kitűnő teljesítménye volt száraz fékezésben, hófékezésben, hótapadásban és nedves kezelhetőségben, ami vezetővé teszi ezekben a kritikus diszciplínákban. Ez a átfogó értékelés bizonyítja az UltraGrip Performance 3 sokoldalúságát és megbízhatóságát a különböző téli vezetési igények kezelésében.
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Automotorsport Téli gumiabroncs teszt 2023 255/45 R20
Nagyon jó
No. 2 helyen rangsorolt a 7 között
A Goodyear UltraGrip Performance 3 lenyűgöző második helyet ért el hét versenytársa között, "Nagyon jó" végső értékelést kapva. Ez a gumiabroncs kiemelkedett rövid fékezési távolságai és nagyon biztonságos vezetési viselkedése a hóban. Jó kanyarstabilitást mutatott bőséges tartalékkal és nagyon megbízhatónak és stabilnak bizonyult vizes felületeken. A gumiabroncs magas szintű oldalfal-támogatást biztosított, különösen száraz úton. Ezeknek az erősségeknek ellenére enyhe hiányosságokat mutat a kanyar aquaplaningben és a kormányzási pontosságban, érzékenységet mutatva a terhelés változásaira a gyorsan vezetett száraz kanyarokban. Emellett enyhe gumiabroncszajt is megfigyeltek kanyarodáskor. Ezt a gumit széles teljesítményspektruma miatt dícsérték, jól teljesített minden időjárási körülmények között. Kivételes teljesítményt mutatott olyan versenyszámokban, mint a száraz sávváltás, száraz kormányzás, hóban való kanyarodás és vizes kezelés, ami sokoldalú választássá teszi különböző téli vezetési feltételekhez.
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Autoexpress Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17
Ajánlott
No. 3 helyen rangsorolt a 7 között
Hét versenytársa között a Goodyear UltraGrip Performance 3 lenyűgöző módon megszerezte a harmadik helyet az értékelés során, és a "Ajánlott" minősítést érdemelte ki. A bevezetést követően figyelemre méltó bemutatást nyújtott ez a gumiabroncs, különösen az esőben jeleskedett - egy területen, ahol a Goodyear abroncsok hagyományosan ragyognak. Túl teljesítette az összes többit a mélyvízi vízpályázási tesztek során, szilárdan a lista élén maradva. Még az alacsonyabb vízmennyiségű helyzetekben is kiváló teljesítményt nyújtott, a fékezési tesztekben közös negyedik helyen végzett. A kezelési pályán magabiztosságot adott, lehetővé téve az könnyű vezérlést a határ elérése előtt, anélkül hogy fennállna a hirtelen hátsó csúszás veszélye. Bár kissé több kormányzási erőfeszítést igényelt néhány versenytársához képest, kiemelkedett reakcióképességéről és hatékonyságáról nedves körülmények között, szorosan követve a Hankook teljesítményét. Száraz körülmények között a Goodyear is erős képességeket mutatott, a második helyet érte el, csak a WinterContact mögött maradva. Habár a negyedik helyre csúszott a hóteljesítmény tesztek során, versenyképesen közel maradt az élenjárókhoz. Ezenkívül ez a gumiabroncs verhetetlen volt több kulcsfontosságú területen, uralva a csapágyasztási teljesítményt mind a keresztirányú, mind a hosszanti tesztekben, valamint kiemelkedett a belső zajszint tekintetében is, amelyek az előnyös jellemzőit erősítették meg, és megerősítették rugalmasságát a követelőző téli vezetési körülményeknek megfelelően.
Név
GoodYear UltraGrip Performance 3
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18
Példaszerű
No. 2 helyen rangsorolt a 20 között
Az impreszív második helyen végzett a 20 versenytárs közül a Goodyear UltraGrip Performance 3, végleges értékelése "példás" volt. Ez a gumiabroncs kiemelkedett egy kiegyensúlyozott prémium profil által, amely meggyőző téli teljesítményt nyújtott. Emellett elismerést kapott kiemelkedően magas futásteljesítményéért, rövid fékezési távolságáért és jó kényelmeért. Bár számos erőssége volt, megjegyezték, hogy magas gördülési ellenállással rendelkezik. A különböző vizsgált területek közül a gumiabroncs kiváló teljesítményt mutatott kifejezetten futásteljesítmény terén, megerősítve hírnevét tartósságával és hosszútávú értékével.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
GoodYear UltraGrip Performance 32+ 22+1-
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 3 helyen rangsorolt a 54 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben31,429,2
GoodYear UltraGrip Performance 333,930,1
Mutassa a teszt részleteit

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (5x)85% (1x)
TesztgyőztesNagyon ajánlottNagyon jóPéldaszerűAjánlott
1x1x2x1x1x

Értékelések x Kerékméret

R17R18R20
85% (1x)100% (4x)100% (1x)

Értékelések x Szélesség

225/xx Rxx255/xx Rxx
97% (5x)100% (1x)

Más GoodYear modellek