Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv

/% · téli · · : Prémium

B
C
B
ellenőrizze Goodyear Ultragrip Performance+ Suv elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:
ellenőrizze a Goodyear Ultragrip Performance+ Suv árait

Versenytársak

A Goodyear Ultragrip Performance+ SUV abroncs jelentős figyelmet kapott különböző teszteken, főként lenyűgöző teljesítménye miatt nedves körülmények és hó esetén. Ezek a tesztek általában az abroncs példamutató kezelésére utalnak esőben, kiemelve jó biztonsági tartalékait az akvaplaning ellen, ami alapvetően azt jelenti, hogy az abroncs megtartja tapadását és stabilitását akár erős esőzésben is. Ez a minőség a havas körülmények között nyújtott teljesítményével is megerősítést nyer, ahol állítólag rövidebb távolságokon áll meg más körülményekhez képest, egy kulcsfontosságú jellemző a téli vezetés biztonsága szempontjából.


Kényelem egy másik fontos pozitív tulajdonság, amelyet említenek, jelezve, hogy az abroncs sima és kellemes vezetési élményt nyújt különböző felületeken és körülmények között. Ez egy fontos tényező azoknak az SUV-vezetőknek, akik nemcsak a teljesítményt, hanem az abroncsok által nyújtott kényelmet is értékelik hosszú utazásaik vagy napi ingázásaik során.


A Goodyear Ultragrip Performance+ SUV abroncs azonban nem mentes a kritikáktól. Habár kiemelkedik nedves és havas körülmények között, teljesítménye száraz utakon viszonylagos gyengeségként lett említve. Ez arra utal, hogy van egy kompromisszum a sokoldalúságában minden időjárási szituációban, ami kritikus szempont lehet olyan vezetők számára, akik változatos éghajlati viszonyoknak kitett területeken élnek. Ezenkívül az abroncs állítólag a legmagasabb gördülési ellenállást mutatja a tesztekben, egy tényezőt, ami befolyásolhatja az üzemanyag-hatékonyságot és ennek következtében az abroncs használatának általános költséghatékonyságát.


Az árazás egy másik szempont, ahol a Goodyear Ultragrip Performance+ SUV abroncs talán eltántoríthatja néhány potenciális vásárlót. Magasabb árszinten pozícionálódik, ami, annak ellenére, hogy példamutató teljesítményt nyújt bizonyos körülmények között, elgondolkodtathatja az árérzékeny fogyasztókat arról, hogy más alternatívákat keresnek, amelyek jobb egyensúlyt nyújtanak költség és teljesítmény között.


Összefoglalva, a Goodyear Ultragrip Performance+ SUV kiemelkedik a biztonság és kényelem nyújtásában nedves és havas körülmények között, így dicséretre méltó választás lehet azok számára, akik ezeket az aspektusokat prioritásként kezelik. Azonban a száraz teljesítmény korlátozásai, a magas gördülési ellenállás és a magasabb árszint együttesen arra utalnak, hogy talán nem a legjobb minden tekintetben mindenki számára. A leendő vásárlóknak mérlegelniük kell ezeket a tényezőket saját vezetési igényeik és körülményeik szerint, amikor az abroncs vásárlását fontolgatják.

Méretek

A Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 35 méretben készül, 215/65 R17 -től 275/40 R22 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A Goodyear Ultragrip Performance+ Suv a szegmenshez tartozik, és egy USA gyártó gyártja. összesen 35 méretekben készül, amelyek közül 215/65 R17 a legkisebb és 275/40 R22 a legnagyobb. Ez a gumiabroncs 3 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2023 végezték. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 1 teszteken.

Idővonal

2021

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv -ben jelent meg

Eredmények

Legjobb
Nedves felület kezelése
Autobild 2023
TyreReviews.com 2023
Legjobb
Kör kanyarodás nedves felületen
Autobild 2023

Goodyear Ultragrip Performance+ Suv a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Goodyear Ultragrip Performance+ Suv szerepelt:
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/60 R18
Példaszerű
No. 3 helyen rangsorolt a 10 között
Az A Goodyear Ultragrip Performance+ SUV kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kategóriájában, kiváló egyensúlyt mutatva az attribútumok terén, ami megerősítette pozícióját a versenytársak között. A gumiabroncsot azért dicsérték, mert kiváló teljesítményt nyújtott nedves felületeken, emellett kiváló biztonsági tartalékokat biztosított az akvaplaning ellen. A teljesítménye továbbá kiemelkedett rövid fékezési távokon mind hófödte, mind száraz utakon, ami meggyőző érveket kínált kiválóságára. Azonban megjegyezték, hogy ez a teljesítményszint magasabb áron érhető el. Annak ellenére, hogy a költségek magasak voltak, a felsőbbrendűsége megkérdőjelezhetetlen volt, különösen olyan diszciplínákban, mint az nedves köríves menet és nedves kezelés, ahol a legjobb eredményeket érte el. Ezek az attribútumok, a magasabb ár ellenére, aláhúzzák vonzerőjét azoknak, akik a biztonságot és a teljesítményt prioritásként kezelik kihívást jelentő téli körülmények között.
Név
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Mutassa a teszt részleteit
ARBÖ Téli gumiabroncs teszt 2023 235/55 R18
Ajánlott
No. 6 helyen rangsorolt a 10 között
Név TéliNedvesSzárazGördülési ellenállásZaj
A legjobb értékek a tesztben636443188
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv 585842167
Mutassa a teszt részleteit
Tyre Reviews Téli gumiabroncs teszt 2023 235/60 R18

No. 7 helyen rangsorolt a 9 között
Név
Goodyear Ultragrip Performance+ Suv
Mutassa a teszt részleteit

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (1x)85% (1x)
PéldaszerűAjánlott
1x1x

Értékelések x Kerékméret

R18
92.5% (2x)

Értékelések x Szélesség

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)85% (1x)

Más Goodyear modellek