Kleber Quadraxer 3

Kleber Quadraxer 3

/90% · mindenhol · · : Felső-közép

ellenőrizze Kleber Quadraxer 3 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

  • Nagyon jó vízsíkosság-ellenállás
  • Rövid féktáv száraz úton
  • Nagyszerű kezelhetőség havon
    -
ellenőrizze a Kleber Quadraxer 3 árait

Versenytársak

A Kleber Quadraxer 3 erős teljesítményét mutatja be különféle vezetési körülmények között, ami kiemelkedő választássá teszi az egész évszakos abroncs szegmensben. Legyen szó hóval borított tájak átlépéséről vagy száraz aszfalton való közlekedésről, ezek az abroncsok erős vezetési jellemzőket kínálnak, amelyek javítják a biztonságot és kezelést. A kiváló teljesítményüket a hóval borított utakon általánosságban dicsérik, és figyelemre méltó képességekkel rendelkeznek a száraz felületeken. Ez egy olyan abroncsra fordítódik, amely magabiztosan képes navigálni a téli kihívásokat, miközben megbízható utazást biztosít a naposabb, szárazabb hónapokban is.


A Kleber Quadraxer 3 másik kiemelkedő tulajdonsága a vízen való száguldás kezelésében való jártassága, amit biztonságos vízelvezető tulajdonságai segítenek. Ezek az abroncsok képesek az uralmuk alatt tartani a vízen átázott utakon való közlekedést, amit rövid féktávolságok száraz felületeken kiegészítenek, ami hozzájárul a vonzereje növeléséhez a vezetésbiztonság javítása által. A komfort pedig egy másik terület, ahol a Quadraxer 3 ragyog, a vélemények gyakran megemlítik kiváló komfortszintjeit, ezáltal még vonzóbbá téve a sima és csendes utazásra törekvő vezetők számára.


Azonban az abroncs teljesítménye nedves körülmények között néhány vitatott területet mutat. Tendenciája van az alulstílusra nedves felületeken, amit eltérő abroncsdimenzió-tesztek is kiemeltek. Ez a viselkedés aggodalmakat keltő lehet olyan vezetők számára, akik egy olyan egész évszakos abroncsot keresnek, amely állandó teljesítményt nyújt nedves úton. Ezenkívül megjegyezték az elmaradt kormányzási választ és az alulmaradó nedves kezelést, tulajdonságokat, amelyek hatással lehetnek a manőverezhetőségre és a vezető bizalmára esős időjáráskor. Az abroncs magasabb átlagos gördülésellenállást mutat, ami hosszú távú üzemanyag-fogyasztásra is hatással lehet. Ezek ellenére a Quadraxer 3 pozitív jellemzői - mint például erős száraz és hóteljesítmény, jó aquaplaning-ellenállás és komfort - még mindig vonzóvá tehetik azt azok számára, akik kiegyensúlyozott egész évszakos abroncsot keresnek.


Általában véve a Kleber Quadraxer 3 erős versenyzőként jelenik meg az egész évszakos kategóriában, különösen azon vezetők számára, akik értékelik a szilárd teljesítményt hóban és száraz körülmények között, valamint magas komfortszintet. Az esős kezeléssel és az alulstílussal kapcsolatos néhány kritika ellenére ereje kiegyensúlyozza a mérleget a különböző más fontos kategóriákban, ami miatt bizonyos fogyasztók számára nagyon is vonzó lehet.

Méretek

A Kleber Quadraxer 3 104 méretben készül, 165/60 R15 -től 195/55 R20 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat
A Kleber Quadraxer 3 a Autobild 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #90 rangsorolást kapta a 947 mindenhol gumiabroncsok közül. Autobild 2023, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. Ez a modell azonban Lengyelország-ban készült. összesen 104 méretekben készül, amelyek közül 165/60 R15 a legkisebb és 195/55 R20 a legnagyobb. A Kleber egy France márka, és a Michelin csoporthoz tartozik. Ez a gumiabroncs 5 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2022 végezték. Kleber Quadraxer 3 egy régebbi modellt váltott fel - Kleber Quadraxer 2. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 1 teszteken. összehasonlítható a G-Grip All Season 2 gumiabronccsal, amely a BFGoodrich (USA) gumiabroncsának minősítése 48%, a szóban forgó 90%-hoz képest Kleber.

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok Kleber Quadraxer 3

Idővonal

2022

Kleber Quadraxer 3-ben jelent megés az Kleber Quadraxer 2 helyébe lépett.

2022

Kleber Quadraxer 3 tesztelték 2x (Autobild,...)

2023

Kleber Quadraxer 3 tesztelték 3x (Tyre Reviews,...)

Eredmények

Legjobb
Száraz fékezés
Autobild 2022
Legjobb
Kényelem
Autobild 2022
Legjobb
Hókezelés
TyreReviews.com 2023

Kleber Quadraxer 3 a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Kleber Quadraxer 3 szerepelt:
Tyre Reviews Univerzális gumiabroncs teszt 2023 195/65 R15
Nagyon ajánlott
No. 4 helyen rangsorolt a 10 között
Név
Kleber Quadraxer 3
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17

No. 7 helyen rangsorolt a 16 között
Az 16 versenyző közül a 9. helyezést elért Kleber Quadraxer 3 egy erős teljesítményt mutatott egy teljes évszakos abroncs értékelésében. Különösen kitűnt a jó vezetési teljesítmény havas és száraz felületeken, valamint a biztonságos vízszörf jellemzők és rövid fékutak szempontjából száraz utakon. Azonban bírálatot kapott a késleltetett kormányzás válaszideje és az alulkormányzott nedves kezelés miatt, amely hatással volt a teljes rangsorára. Ezek dacára az abroncs nem utolsó helyen végzett egyik értékelt tulajdonságban sem, jelezve, hogy kiegyensúlyozott, bár nem tökéletes teljesítményt nyújt különböző körülmények között.
Név
Kleber Quadraxer 3
Mutassa a teszt részleteit
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben37.745
Kleber Quadraxer 338.348.5
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2022 195/55 R16

No. 4 helyen rangsorolt a 15 között
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben1-2+1-1
Kleber Quadraxer 322+ 2+2-
Forrás: www.autobild.de
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2022 195/55 R16

No. 4 helyen rangsorolt a 35 között
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben39,944,4
Kleber Quadraxer 340,349,4
Forrás: autobild.de

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (1x)85% (2x)
Nagyon ajánlott
1x2x

Értékelések x Kerékméret

R15R16R17
100% (1x)85% (1x)85% (1x)

Értékelések x Szélesség

195/xx Rxx225/xx Rxx
92.5% (2x)85% (1x)

Gyik

  1. Hol készül Kleber Quadraxer 3?

    Kleber Quadraxer 3 a Lengyelország-ban készült.

Más Kleber modellek