Bridgestone Turanza All Season 6

Bridgestone Turanza All Season 6

/100% · mindenhol · · : Prémium

ellenőrizze Bridgestone Turanza All Season 6 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:
ellenőrizze a Bridgestone Turanza All Season 6 árait

Versenytársak

A Bridgestone Turanza All Season 6 abroncsokat elismerték sokoldalú képességeik és lenyűgöző teljesítményük miatt különböző körülmények között. Az Autobild által közzétett teszteredmények szerint ezek az abroncsok erős általános potenciállal rendelkeznek, képesek gyorsan megállni mind nedves, mind száraz felületeken. A motorosok agilis és biztonságos kezelésre számíthatnak különböző időjárási körülmények között, kitűnő aquaplaning ellenállással párosulva. Ez arra utal, hogy az abroncs megbízható és biztonságos vezetési élményt nyújt, függetlenül az időjárástól, megerősítve így kiemelkedő pozícióját az egész évszakos kategóriában.


Azonban fontos megjegyezni, hogy a visszajelzés kissé változik a kiértékelt abroncsdimenzióktól függően. A 225/45 R17 méretre vonatkozóan, bár dicsérik a teljesítményüket, említésre kerül egy magas árszint, ami arra utal, hogy míg az abroncsok minőséget és biztonságot nyújtanak, jelentős költséggel járnak. Másrészről, a 235/65 R17 változat, bár továbbra is példaértékű minden időjárási körülményekre vonatkozó vezetési tulajdonságokkal rendelkezik és különösen rövid fékezési távolságokat produkál nedves felületeken, arról számolnak be, hogy enyhén magasabb gördülési ellenállással rendelkezik. Ez arra utalhat, hogy enyhe kompromisszumot kell kötni az üzemanyag-hatékonyság terén, vagy enyhe mértékben befolyásolhatja a jármű teljesítményét.


Összefoglalva, a Bridgestone Turanza All Season 6 abroncsokat dicsérik kiváló teljesítményükért különböző időjárási körülmények között és biztonsági funkcióikért, mint például kiváló aquaplaning ellenállás és rövid fékezési táv

Méretek

A Bridgestone Turanza All Season 6 52 méretben készül, 185/50 R16 -től 275/45 R20 -ig.
mutasd az árakat
A Bridgestone Turanza All Season 6 a Autobild 2023, által végzett tesztek eredményei alapján #100 rangsorolást kapta a 947 mindenhol gumiabroncsok közül. Autobild 2023, és más szervezetek által végzett vizsgálatok alapján. A Bridgestone Turanza All Season 6 a Prémium szegmenshez tartozik, és egy Japan gyártó gyártja. Ez a modell azonban Olaszország-ban készült. összesen 52 méretekben készül, amelyek közül 185/50 R16 a legkisebb és 275/45 R20 a legnagyobb. Ez a gumiabroncs 3 alkalommal szerepelt teszteken, az első tesztet 2023 végezték. Ez a modell a lehető legjobb értékelést kapta a 2 teszteken.

Idővonal

2023

Bridgestone Turanza All Season 6-ben jelent meg

2023

Bridgestone Turanza All Season 6 tesztelték 3x (Autobild,...) és megnyerte a Autobild 225/45 R17 tesztet.

Eredmények

Legjobb
Nedves fékezés
Autobild 2023
Autobild 2023
Legjobb
Hókezelés
Autobild 2023
Legjobb
Hó tapadás
Autobild 2023

Bridgestone Turanza All Season 6 a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Bridgestone Turanza All Season 6 szerepelt:
Név Féktávolság szárazonFéktávolság nedves környezetben
A legjobb értékek a tesztben37.745
Bridgestone Turanza All Season 638.545
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17
Példaszerű
No. 3 helyen rangsorolt a 16 között
A Bridgestone Turanza All Season 6 kiemelkedett a versenyszférában, megerősítve pozícióját a 16 versenytárs közötti első választásnak. Dicséretet kapott sokoldalú teljesítményéért különböző körülmények között, különösen kiemelkedő volt kiváló potenciálja miatt. Különösen figyelemre méltóak voltak rövid fékezési távolságai mind nedves, mind száraz felületeken, párosulva a változó időjárási viszonyok közötti kifinomult és megbízható kezeléssel, ami egy erős mindenre jó megoldást kínál. Ezen felül kiemelték dicséretre méltó ellenállását az aquaplaning ellen, amely biztosította a biztonságos vezetési élményt heves záporok közepette. Azonban a Bridgestone Turanza All Season 6 prémium teljesítménye magasabb áron érhető el, amelyet a tesztelők elsődleges kritikaként említettek. Továbbá, a teszt fókusztémaköreinél különösen kiemelkedett nedves fékezés területén, ami azt mutatja, hogy a legjobb azon területeken a versenytársai között, anélkül, hogy bármely tesztelt kategóriában utolsóként végzett volna. Ezek az attribútumok kombinációja alátámasztja vonzerejét azoknak a vezetőknek, akik megbízható abroncsot keresnek, amely jól teljesít minden területen, bár hajlandóak befektetni magasabb árának.
Név
Bridgestone Turanza All Season 6
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Univerzális gumiabroncs teszt 2023 235/65 R17
Tesztgyőztes
No. 1 helyen rangsorolt a 10 között
Név
Bridgestone Turanza All Season 6
Mutassa a teszt részleteit

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (2x)
PéldaszerűTesztgyőztes
1x1x

Értékelések x Kerékméret

R17
100% (2x)

Értékelések x Szélesség

225/xx Rxx235/xx Rxx
100% (1x)100% (1x)

Gyik

  1. Hol készül Bridgestone Turanza All Season 6?

    Bridgestone Turanza All Season 6 a Olaszország-ban készült.

Más Bridgestone modellek