Pirelli Cinturato Winter 2

Pirelli Cinturato Winter 2

/63% · téli · · : Prémium

B
C
B
Pirelli Cinturato Winter 2
ellenőrizze Pirelli Cinturato Winter 2 elérhetőségét
Szélesség
Profil
Kerékméret

Tartalom:

Előnyök és hátrányok

  • Kivételes kezelhetőség nedves úton
  • Kivételes tapadás havon
  • Rövid féktáv havon
  • Rövid féktáv száraz úton
  • Rövid féktáv nedves úton
  • Magas gördülési ellenállás/magas üzemanyag-fogyasztás
ellenőrizze a Pirelli Cinturato Winter 2 árait

Méretek

A Pirelli Cinturato Winter 2 32 méretben készül, 205/55 R16 -től 215/45 R20 -ig.
Szűrő:
mutasd az árakat

Hasonló gumiabroncsok

összehasonlítás: a következőhöz hasonló gumiabroncsok Pirelli Cinturato Winter 2

Idővonal

2021

Pirelli Cinturato Winter 2-ben jelent megés az Pirelli Cinturato Winter helyébe lépett.

2022

Pirelli Cinturato Winter 2 tesztelték 6x (Autobild,...)

2023

Pirelli Cinturato Winter 2 tesztelték 7x (Autobild,...)

Eredmények

Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - hosszanti irányú
Adac 2023
TyreReviews.com 2023
Autobild 2023
Legjobb
Száraz fékezés
Adac 2023
Autoexpress 2023
Autoklubcr 2022
Legjobb
Hó tapadás
Adac 2023
Autobild 2023
Legjobb
Száraz kezelés
TyreReviews.com 2023
TyreReviews.com 2022
Legjobb
Nedves felület kezelése
Autobild 2022
TyreReviews.com 2022
Legjobb
Aquaplaning (vízelvezetés) - keresztirányú
Adac 2023
Legjobb
Nedves fékezés
Adac 2023
Legjobb
Külső zaj
Autoklubcr 2022
Legjobb
Belső zaj
Autoexpress 2022
Legjobb
Hókezelés
TyreReviews.com 2022
Legjobb
Kör kanyarodás nedves felületen
Autobild 2023

Pirelli Cinturato Winter 2 a gumiabroncs-tesztekben

Az összes gumiabroncs teszt, amelyben a Pirelli Cinturato Winter 2 szerepelt:
ADAC Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17
Kielégítő
No. 12 helyen rangsorolt a 16 között
A PIRELLI CINTURATO WINTER 2 a 16 versenytárs között a 12. helyen találta magát, ezzel a végső értékelése 'Megfelelő' lett. A tesztelők értékelik annak jó teljesítményét nedves és téli felületeken, kiemelve annak képességét, hogy hatékonyan fékezzen és jól kezelje ezeket az körülményeket. Ezen felül, a magas elvárt futásteljesítmény, az alacsony kopás, a könnyű súly és az alacsony üzemanyag-fogyasztás pozitívan lett megjegyezve. Azonban a gumiabroncsra kritikát fogalmaztak meg a jelentős gyengeségek miatt az utazási kényelem és a határon való kezelés területén száraz úton. A vezetésbiztonság tekintetében a gumiabroncs jelentős hiányosságokat mutatott, különösen a kormányzási parancsokra adott késleltetett válaszát, amely hatással volt az egyensúlyára és a pontosságára. Nedves felületeken, míg sikerült jó pontszámokat elérnie a fékezésnél és a hosszirányú vízszintes elakadás elleni ellenállásnál, kissé visszaesett a keresztirányú vízszintes elakadásban és a kezelésben, hiányosság mutatva a pontosság terén. Amikor havas és jeges körülményekről volt szó, általában jól teljesített, különösen a fékezés és a kezelés terén, bár szűken lemaradt a magas pontszám eléréséről a hótapadás tekintetében. A gumiabroncs környezeti lábnyomát hatékonyként dicsérték, jó pontokat kapott a hosszú élettartamra és a kopásra, valamint kedvező súlyára és üzemanyag-fogyasztására.
Név Környezeti hatásVezetésbiztonság
A legjobb értékek a tesztben1,82,0
Pirelli Cinturato Winter 22,23,3
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 5 helyen rangsorolt a 20 között
Az ötödik helyen végzett a 20 közül a Pirelli Cinturato Winter 2, végső értékelése 'Jó' lett. A gumiabroncs lenyűgöző profillal büszkélkedett, meggyőző téli tulajdonságokat és dinamikus teljesítményt mutatott nedves úton. Emellett jó futásteljesítménnyel rendelkezett. Azonban megjegyezték, hogy enyhe kormány alatti irányvesztés tapasztalható száraz úton. Versenyképességét hangsúlyozva a gumiabroncs kiemelkedett bizonyos diszciplínákban, abszolút legjobbnak bizonyult mind Aquaplaning - hosszirányú, mind Vizes köríves teljesítményben.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+11-
Pirelli Cinturato Winter 222-2+2
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18

No. 6 helyen rangsorolt a 11 között
A 11 versenyző közül a Pirelli Cinturato Winter 2 méltóságteljes 6. helyezést ért el, végleges minősítése pedig 'Jó' lett. Ez a gumiabroncs kiemelkedett teljesítményével havas és nedves utakon, kiváló hótapadással, hatékony aquaplaning ellenállással és rövid fékezési távolsággal nedves körülmények között, mindezt mérsékelt áron kínálva. Azonban nem voltak hiányosságai; nevezetesen száraz utakon való alulkormányzási hajlam és átlagos kényelmi szint gördülés közben. Ez az erősségek és gyengeségek ellentéte egy olyan képet fest, hogy a gumiabroncs szilárd téli abroncs, amely remek teljesítményt nyújt kritikus területeken, különösen havas körülmények között, ahol kivételes ügyességét mutatta be.
Név
Pirelli Cinturato Winter 2
Mutassa a teszt részleteit
Tyre Reviews Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18
Ajánlott
No. 6 helyen rangsorolt a 11 között
Név
Pirelli Cinturato Winter 2
Mutassa a teszt részleteit
Sport Auto Téli gumiabroncs teszt 2023 225/40 R18

No. 7 helyen rangsorolt a 9 között
A Pirelli Cinturato Winter 2 a 9 versenyző között az 7. helyen végzett, végleges értékelése 'Jó' lett. Ez a gumiabroncs biztonságos vezetési viselkedést mutatott téli körülmények között, és jó tapadási szintet mutatott nedves kanyarokban. Azonban kritikák érték a késleltetett kormányzást, a tompított tartalékokat nedves felületen, és az aquaplaningra való hajlamot kanyarodás közben. Ráadásul teljesítménye tompa volt száraz felületeken. Ezekkel a hátrányokkal együtt a gumiabroncs kiemelkedett bizonyos területeken, kiválva a komfortban, a hóban való kanyarodásban és az objektív hókezelésben, megjelölve erejét a kritikus téli vezetési diszciplínákban.
Név
Pirelli Cinturato Winter 2
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R18

No. 9 helyen rangsorolt a 54 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben31,429,2
Pirelli Cinturato Winter 234,930,7
Mutassa a teszt részleteit
Autoexpress Téli gumiabroncs teszt 2023 225/45 R17

No. 5 helyen rangsorolt a 7 között
A Pirelli Cinturato Winter 2 szilárd teljesítményt mutatott a szoros versenyben, az első 7 versenytárs közül az 5. helyezést szerezve. Ez a gumiabroncs jelentős lépést jelentett a Pirelli Cinturato sorozat felújításában, jelentős bemutatót adva a kategóriájában. Teljesítménye a hóviszonyok között lenyűgöző volt, a megfelelő értékelésekben a második helyet szerezve, bizonyítva téli viszonyok közötti képességét. Emellett kitűnően teljesített száraz útfelületen is, különösen a száraz fékezésnél, ahol versenytársait felülmúlva az első helyet szerezte meg. Azonban általános potenciálja kicsit visszafogott volt nedves útfelületen, ami a 5. helyre sorolta, ahol jól működött, de óvatos kezelésre volt szükség a tapadás megőrzése érdekében. Továbbá, bár javult az üzemanyag-fogyasztás a tavalyihoz képest, még mindig van fejlesztési lehetőség. Ez a vegyes teljesítmény megerősíti pozícióját egy versenyképes választásként, bár pontos területek azonosításra kerültek a fejlesztésre.
Név
Pirelli Cinturato Winter 2
Mutassa a teszt részleteit
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2022 215/55 R17
Példaszerű
No. 2 helyen rangsorolt a 19 között
Az első helyet megszerző 19 induló között a Pirelli Cinturato Winter 2 abroncs magasztos második helyezést ért el, 'Példamutató' végső értékelést kivíva, és erős teljesítményét mutatva egy versenyképes mezőnyben. Továbbá elismerést kapott meggyőzően általános felhasználásra, emellett lenyűgöző futásteljesítményéért és jó gazdasági értékéért. Pontos kezelése nedves úton, valamint erős aquaplaning ellenállása kiemelkedő tulajdonságok voltak, amelyek a vezetőknek biztonságot és teljesítményt kínálnak. Azonban kényelmi szintje átlagosnak bizonyult, jelezve ezzel egy lehetséges kisebb fejlesztési területet. Az abroncs különösen kitűnt a hóban történő kanyarodásban és nedves kezelésben, megerősítve státuszát, mint a legjobb választás téli körülmények között, ahol az megbízhatóság és uralás kulcsfontosságú.
Név NedvesSzárazüzemeltetési költség
A legjobb értékek a tesztben2+2+2+2+
Pirelli Cinturato Winter 22+ 22+ 2+
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autobild.de
Autoexpress Téli gumiabroncs teszt 2022 225/45 R19

No. 4 helyen rangsorolt a 6 között
A Pirelli Cinturato Winter 2 a 6 versenyző közül az 4. helyezést szerezte meg az első értékelésén, ezáltal befejezve a Pirelli Cinturato paletta átalakítását. A futóminta folyamatosan fejlődő mintázatának köszönhetően a gumi versenyképesnek bizonyult, különösen a havon, ahol közel a csúcsra került. Mászásban és kezelhetőségben a hóterületeken második helyen végzett, mutatva egy dicséretes teljesítményt, ami csak egy kicsit maradt el más körülmények között. Nedves körülmények között a vezetők mögött maradt, de olyan riválisokat előzött meg, mint a Michelin és a Vredestein, különösen a mélyebb akvaplaning kihívásoknál. Kiegyensúlyozott és stabil kezelhetősége volt számos teszt során, bár egy kis kompromisszum mutatkozott az elülső tapadás terén a legjobbakkal összehasonlítva. Száraz felületeken azonban a Winter 2 kicsit lemaradt, a leglassabb kezelési pályaidővel, mutatva egy lágyabb futást és kevésbé éles kormányzást, mint a versenytársai. Azonban kiemelkedett a csoportban a legcsendesebb abroncsként, különösen csendes utazást kínálva a tüzelőanyag-fogyasztás rovására.
Név összes pont
A legjobb értékek a tesztben100
Pirelli Cinturato Winter 298.6
Forrás: www.autoexpress.co.uk
Autobild Téli gumiabroncs teszt 2022 215/55 R17

No. 5 helyen rangsorolt a 56 között
Név Féktávolság nedves környezetbenFéktávolság hóban
A legjobb értékek a tesztben32,825,4
Pirelli Cinturato Winter 234,626,4
Tyre Reviews Téli gumiabroncs teszt 2022 225/45 R17
Ajánlott
No. 4 helyen rangsorolt a 9 között
Név
Pirelli Cinturato Winter 2
Forrás: www.tyrereviews.com
Autoklub ČR Téli gumiabroncs teszt 2022 225/45 R17

No. 7 helyen rangsorolt a 8 között
A Pirelli Cinturato Winter 2 a nyolc résztvevő között a hetedik helyen végzett, jelölve a kihívást jelentő teljesítményt a versenytársaihoz viszonyítva. Annak ellenére, hogy általában nehézségekkel szembesült a tesztelés során, dicséretre méltó tulajdonságokat mutatott bizonyos területeken. Különösen kiemelkedő volt a száraz fékezés, az külső zaj, és a gördülési ellenállás területén, ami azt mutatja, hogy ezen kulcsfontosságú diszciplínákban erősek. Ezek az emlékezetes teljesítmények azt mutatják, hogy a Pirelli Cinturato Winter 2 olyan területeken túlszárnyalta és megkülönböztette magát, kiemelve a potenciális előnyeit a specifikus kompetenciáin belül.
Név összes pontNedvesSzáraz
A legjobb értékek a tesztben103,6108,3100,2102,1
Pirelli Cinturato Winter 299,6102,898,197,7
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autoklub.cz
Autozeitung Téli gumiabroncs teszt 2022 225/45 R17

No. 7 helyen rangsorolt a 8 között
7. helyezést ért el 8 versenytárs közül a Pirelli Cinturato Winter 2, vegyes eredményeket mutatva a teljesítményértékelés során. Nedves felületeken a gumiabroncs átlagosan hosszú fékezési távolságokat mutatott, de jól teljesített az akvaplaning szituációkban. Azonban nehezen boldogult oldalirányú tapadás terén, korlátozva a magasabb kanyarsebességeket. Száraz körülmények között megbízható választásnak bizonyult, stabil hátsó talajfelületet kínálva a terhelésváltásokkor és rövid fékezési távolságokat, bár hatékonyságában átlagosnak számított. A gumiabroncs jelentős kihívásokkal szembesült hóban, ahol a leghosszabb fékezési távolságokat, a legkevesebb oldalsó támasztékot és lomhább reakciókat mutatta a kormányutasításokra, kiemelve gyengeségeit téli körülmények között.
Név NedvesSzáraz
A legjobb értékek a tesztben147143147
Pirelli Cinturato Winter 2112120105
Mutassa a teszt részleteit
Forrás: www.autozeitung.de

Vizsgálati értékelések eloszlása

100% (1x)85% (6x)
PéldaszerűAjánlottKielégítő
1x3x2x1x

Értékelések x Kerékméret

R17R18
90% (3x)85% (4x)

Értékelések x Szélesség

215/xx Rxx225/xx Rxx
100% (1x)85% (6x)

Más Pirelli modellek